Over Richard

Mijn naam is dus Richard, 49 jaar, woon in Sneek en probeer te overleven in deze hectische stressvolle maatschappij. Vanwege mijn beperkingen, vrijwel blind aan 1 oog en met het andere oog zie ik nog maar iets van 15%, daarnaast ben ik slechthorend en deze combinatie maakt het soms heel erg lastig in het dagelijkse leven.

Deze Blog ben ik begonnen om dingen op te schrijven die ik tegenkom in het dagelijkse leven. Dat kunnen leuke dingen zijn, maar ook minder leuke dingen. Mijn grootste hobby is het bezig zijn met de computer, internetten, programmeren, oplossingen zoeken en/of bedenken voor bepaalde problemen, het verzamelen van muziek, ben nu eenmaal een groot fan van Reggae muziek.

Voor mensen met een beperking is een computer vaak een onding om ermee te werken en kost het ontzettend veel moeite en energie en doorzettingsvermogen om die computer toch zover te krijgen dat je er redelijk mee kunt werken. Dit soort dingen kom ik dagelijks tegen en zal oop de nodige aandacht krijgen in de blog, verder probeer ik uit te leggen hoe ik dingen heb opgelost om het werken met de computer zo aangenaam mogelijk te maken.

Nogmaals veel leesplezier en hopelijk helpt het jou ook verder.