XTC legaliseren? zijn ze wel goed bij hun hoofd?

Vandaag las ik in de media over dat Groen Links graag XTC wil legaliseren om de criminelen buiten spel te zetten. Ik heb dat stukje wel 10 keer moeten lezen voor ik werkelijk begreep wat er stond en doorhad wat er bedoeld werd. XTC legaliseren… Volgens mij weten ze niet eens HOE schadelijk die rommel is, er vallen jaarlijks vele doden door “verkeerd”┬á gebruik van XTC. Er is veel rommel in omloop en het plan is dan ook om die rommel uit te sluiten en dat de staat dit in handen heeft. Nou als dat zo gaat als de proef met legale wiet, is dit gedoemd te mislukken.

Ik vind als je XTC legaliseert, dan moet je softdrugs ook legaliseren, maar andere harddrugs ook. Gewoon alles legaliseren en de mensen maar lekker kapot laten gaan, de staat verdient daarmee bakken met geld en dat is precies de bedoeling hiervan. Geld verdienen over lijken, net als de Amerikanen doen, zolang de dollars maar binnen blijven stromen, dat de mensheid naar de kloten gaat maakt ze geen ene moer uit.

Ik heb niet kunnen ontdekken dat door het gebruik van softdrugs, doden zijn gevallen en juist hierover doet men zo fucking moeilijk over het uitvoeren van een proef. De overheid frustreert dit met opzet want men ziet het gewoon niet zitten om het helemaal vrij te geven. De Christelijke kliek is natuurlijk helemaal tegen. Jongens kom op nou, het is maar een plant, zegmaar “onkruid”, waarom nou zo moeilijk doen? Legaliseer het gewoon en kijk naar de andere landen die ons reeds voorgingen naar hoe goed dat gaat.