Mining update

Een tijd geleden was ik nog met Cryptonator in gevecht om het geld op mijn bankrekening te krijgen, dat lukte steeds maar niet en ze hebben de zaakjes nog steeds niet voormekaar. Het is gewoon SCAM!

Intussen is het via Kraken wel gelukt en eigenlijk veel sneller dan verwacht en zonder moeite. Bovendien vielen de fee kosten ook mee, dus had ik toch een leuk zakcentje over. Alleen jammer dat toen net op dat moment de koers zakte, waardoor er iets minder overbleef, maargoed ik ben al tevreden met dit resultaat.

Intussen zijn we alweer bezig met de volgende run, er zit alweer 0,093 XMR in mijn wallet, had 0,1 moeten zijn, maar er wordt weer eens behoorlijk wat fee ingehouden. Daardoor moet het bedrag nu een tijdje in mijn wallet blijven staan, want het bedrag is nu te laag om het om te zetten naar euro’s. Maar gelukkig kun je bij SupportXMR de limiet instellen wanneer je uitbetaald wilt worden, dat staat nu dus op 0,1. maar als daar nog eens 0.005 XMR fee afgaat om het in mijn wallet te krijgen en vervolgens nog eens wat fee omdat het vanuit die wallet weer naar Kraken moet…. Pfffff

Ja dan kun je het denk ik beter op 0,15 of 0,2 zetten, dat is dan wel weer even wat langer wachten, maar dan kun je het wel meteen overzetten en laten storten op je rekening, zodat je er ook echt iets aan hebt.

Zo ben ik nu al zo’n beetje aan het sparen voor wat betere hardware, zit te denken aan het Geforce GTX 1050 Ti met 4 Gv GDDR5, die kaart kost momenteel ongeveer tussen de 170 en 200 euro. Maar ik verwacht dat met de komst van de nieuwe RTX kaarten de prijzen wel wat gaan zakken. En ja dat bedrag heb ik nog niet bijmekaar, maar ben druk aan het sparen šŸ™‚

Volgens berichten op het internet kan deze kaart zo’n 350 a 400 H/s leveren, maar volgens mij wel meer, want die GTX 750 Ti met 2 Gb RAM levert me nu al zo’n 260 H/s op. Dus ja ik zie het wel, je moet tenslotte ook niet alles geloven wat men op het internet beweert, net als in de Nederlandse politiek, een hoop blabla en weinig wol.